Pregătiți de cumpărături? Vezi ce magazine au reduceri astăzi

13 noiembrie 2020  |  08:52  |  👁 323 Vizualizari


Astăzi, în țara noastră este Black Friday, ocazie cu care puteți face cumpărături la prețuri mai mici față de alte perioade din an. Sezonul reducerilor începe azi și poate dura și week-endul viitor sau chiar până în 22 noiembrie, odată cu Black Friday-ul de la nivel internațional.

AICI LISTA MAGAZINELOR CARE AU ANUNȚAT REDUCERI

De Black Friday ar trebui să urmăriți nu doar vânzătorii de IT și echipamente electronice, ci și comercianții ce oferă îmbrăcăminte și încălțăminte, cei care vând jocuri și articole pentru copii, librăriile online ce vând cărți și accesorii, dar și agențiile online cu oferte interesante de vacanțe și reduceri la achiziționarea biletelor de avion. În ultimii ani au apărut și oferte interesante la mașini, la bilete la concerte, construcții imobiliare și chiar și investiții bancare în aur.

Black Friday (din engleză Vinerea Neagră – n.r.) este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Termenul Black Friday a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat blocaje grele de trafic vineri, după Ziua Recunoștinței.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.