Pregătire pentru CROSS la Grădina Botanică Bucov

Aproximativ 50 de participanți, începători, amatori sau sportivi cu experiență și-au dat ca punct de întâlnire Gradina Botanică Bucov pentru un antrenament de alergare. 

Sesiunea de încălzire condusă de sempai Bogdan Ciupu mentorul clubului de karate Kyokushin Derzis Dojo a facilitat temerarilor sportivi parcurgerea traseului  în lungime de 3 kilometrii.

După binemeritata pauză de hidratare într-un cadru ambiental de excepție participanții au putut testa produsele Decathlon, Grădina Botanică fiind animată de râsetele și energia copiilor.

,,Pe fondul vremii favorabile am dat startul activităților interactive culturale și sportive în sezonul 2019 și așteptăm vizitatorii în număr mare cu noi surprize” a declarat Bogdan Burghelea, șef de secție al Grădinii Botanice cel care în doar 6 luni a reușit sa crească nivelul veniturilor și să atragă un număr mare de vizitatori.

Secție a Muzeului de Științele Naturii Prahova, Grădina Botanică Bucov își așteaptă zilnic vizitatorii în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Pentru detalii privind evenimentele viitoare puteți accesa site-ul muzeului www.muzbioph.ro sau pagina de Facebook Grădina Botanică Bucov.

Related posts

Leave a Comment

thirteen − 10 =