Posturi scoase la concurs – IPJ PRAHOVA

16 noiembrie 2021  |  09:16  |  👁 568 Vizualizari


Inspectoratul Județean de Poliție Prahova scoate la concurs, din sursă externă, două posturi de agent de poliție, specialitatea comunicații și informatică, dintre care, unul pentru electronist, existente în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică.

Privind înscrierea candidaților la concursul organizat în sistem centralizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru ocuparea a 3 (trei) posturi vacante de agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, respectiv:

 – posturile prevăzute cu funcția de agent III la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier – pozițiile 232 și 243 din statul de organizare al unității;

– postul prevăzut cu funcția de agent III la Biroul Rutier (compartiment mediul urban) din cadrul Poliției Municipiului Ploiești – poziția 543 din statul de organizare al unității.

Ocuparea posturilor se va face prin încadrare directă, din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor posturilor și care îndeplinesc condițiile legale.

Înscrierea se realizează online la adresa de e-mail sursaexterna@ph.politiaromana.ro, în perioada 15.11.2021 – 24.11.2021, inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 24.11.2021, doar până la ora 1600).

Cererile transmise în afara perioadei menționate sau la altă adresă de e-mail nu vor fi luate în considerare.

În următoarele două zile lucrătoare, ulterioare depunerii cererii de înscriere însoțită de documentația aferentă, candidaților li se va transmite un e-mail de confirmare a primirii cererii la adresa de e-mail a Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, respectiv sursaexterna@ph.politiaromana.ro, precizându-se codul atribuit candidatului. Menționăm că acesta va fi comunicat la adresa de e-mail de la care au fost transmise documentele.

În situația în care candidatul nu primește confirmarea în termenul prevăzut mai sus, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova la nr. de tel. 0244/302115, int. 20115, iar în cazul în care, situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Documentele vor fi depuse de candidați în volum completconform regulilor privind transmiterea documentelor necesare înscrierii și prevăzute în anunțul de concursemis la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române.

vezi detaliile aici 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.