“Portocala” i-a facut vrãji lui Vlad Cosma. Declaratie data de martor la Parchetul General: Mergea la vrajitoarea Mariana din Ploiesti. A ingropat poza lui Cosma in cimitir

Declaratii absolut socante ies la iveala in dosarul in care sunt cercetati Mircea Negulescu, Lucian Onea si ceilalti procurori si politisti judiciari.

Unul dintre martorii audiati a facut o marturie cutremuratoare la Parchetul General: Fostul procuror Negulescu a mers la o tiganca din Ploiesti, pe nume Mariana, careia i-a solicitat sa faca vraji impotriva lui Vlad Cosma. Ulterior, Portocala, probabil sfatuit de asa-zisa “vrajitoare”, a mers cu poza lui Vlad Cosma intr-un cimitir, unde a ingropat-o.

Se pare, asadar, ca la Ploiesti justitia se infaptuieste dupa alte “legi”, nicidecum in baza probelor. Gestul lui Portocala denota faptul ca dosarul deschis pe numele familiei Cosma a fost o razbunare, iar pentru “solutionare” s-au folosit metode de lucru din Evul Mediu: vrajitoria. Altfel, daca dosarul era instrumentat in baza si spiritul legii, am fi discutat despre probe, dovezi, denunturi reale.

Concluzia nu poate fi decat una singura: asta e nivelul intelectual si profesional al paraditorului Negulescu: vraji, cimitire, razbunari.

PS: Se pare ca Negulescu avea si un complice in toata chestiunea cu vrajitoria: un consilier al actualului primar Adrian Dobre, acesta din urma fiind cel care comanda de pe internet, pentru Portocala, creme pentru potenta sexuala si ii aducea fostului procuror femei pe care acesta si le dorea.

Doamne fereste!

Related posts

Leave a Comment