Ponta îl vrea pe Barna în turul 2, Orban se vede prim-ministru

11 octombrie 2019  |  10:15  |  👁 419 Vizualizari


Haos peste România instaurat într-o singură zi, de iresponsabilitatea unor indivizi, parlamentari, avizi de putere, orgolii și reglări de conturi.

Din tot acest context sinistru victimele vor fi românii. De ce?

Ați ascultat primele declarații spuse la cald ale liderilor PNL – USR și PRO România, imediat după căderea guvernului Dăncilă?

După votul de ieri, de la moțiunea de cenzură, putem trage niște concluzii clare:

Liderul PNL, Ludovic Orban a spus-o cu subiect și predicat că se consideră legitim pentru a fi desemnat prim-ministru, mizând pe scorul obținut la alegerile europarlamentare.

Orban face o gravă confuzie și confundă legitimitatea primită de PSD, din partea românilor în 2016, pentru a constitui un guvern, cu scorul care a situat PNL pe primul loc la europarlamentare.

Dar, na! E de înțeles! Lupta pentru ciolani și flămânzii PD-L-iști îl împing din spate să preia puterea cu orice preț! Fără program de guvernare, fără o majoritate solidă în parlament.

USR-istul Dan Barna, cu un dispreț evident față de jurnaliștii care îl intervievau a declarat repetitiv, obsesiv, anticipate.

Partidul lui Dan Barna dorește cu ardoare declanșarea cu orice preț a alegerilor anticipate, bucurându-se de un val de simpatie, pe care USR-iștii sunt siguri că nu o pot menține în ipoteza în care ar lua parte la actul guvernării alături de PNL până la alegerile parlamnetare din 2020.

Dan Barna nu amintește o clipă de români, salarii, pensii, alocații, proiect de țară, plan de guvernare. Cel mai probabil, la USR nu au așa ceva.

Strategia sa de marketing este creată pe emoție și se bazează pe efectele produse de mesaje mincinoase transmise în spațiul public prin canalele media și rețelele de socializare, după modelul dezbină și condu.

Înșelătoriile oratorice ale lui Victor Ponta vor avea repercursiuni grave în societatea românească.

Scopul lui Ponta este de a-l sprijini pe prietenul său Dan Barba să ajungă în turul 2.

Victor Ponta, abil politician știe foarte bine că fără acordul lui Iohannis nu poate fi numit un alt prim-ministru.

Ponta nu este salvatorul PSD, ci groparul social democraților.

Dacă Barna dorește să fenteze Constituția și are nevoie de niște iepuri, ca propuneri de premier, pentru a le respinge Iohannis la Cotroceni, Victor Ponta poate fi soluția, dacă parlamentarii PSD vor crede în promisiunile de revenire la guvernare alături de Pro România.

Soarta românilor este acum la mâna unor iresponsabili, care, fără program de guvernare, au un singur scop: distrugerea PSD și inevitabil scăderea nivelului de trai al românilor.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.