Politista Florea Gabriela, audiata la Parchetul General. Vezi ce dosare a lucrat cu gasca lui Onea

Politista Gabriela Florea de la DNA Ploiesti este audiata, in aceste momente, la Parchetul General. Acuzatiile pe care procurorii le aduc acesteia sunt deosebit de grave si vizeaza fapte savarsite impreuna sau la indicatiile lui Onea, fostul sef al DNA Ploiesti.


Florea a devenit celebra odata cu inregistrarile prezentate de Vlad Cosma, in care se observa cum Gabriela Florea vorbește prin mesaje cu Onea, care o instruia cu privire la lucrurile pe care trebuia să le facă.


”Am dat o declarație într-un dosar, pe care am dorit să nu o mai susțin. Onea, pentru a mă determina să susțin în instanță declarația, m-a trimis într-o cameră a martorilor protejați cu doamna Gabriela Florea pentru a mă influența”,a spus Vlad Cosma.


Se pare că polițista DNA nu ar fi trebuit să se afle în acel moment cu Vlad Cosma și se ascundea în spatele camerei video, care transmitea imaginile în instanță.


Cel mai probabil, Gabriela Florea va fi pusa sub acuzare e procurorii Parchetului General, alaturi de intreaga gasca de la Haules.
Dosarele la care a contribuit si Florea:
Dosarul Hidro Prahova, dosarul familiei Cosma, dosarul lui Sebastian Ghita, dosarul Ghita-Tudose-Viorel Dosaru-Aurelian Mihăilă-Emanuel Saghel – dosar lucrat de gasca Onea-Raileanu-Negulescu, bazat pe denunturi false. Acuzatiile au fost respinse de judecatori, iar toate victimele procurorilor de la Ploiesti au fost achitate pe fond la ICCJ.

Sursa : ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

6 + 1 =