PNL vrea anticipate pentru a nu aplica legea pensiilor de la 1 septembrie

6 ianuarie 2020  |  02:27  |  👁 345 Vizualizari


Victor Ponta, a declarat la România TVcă actuala conducere a ţării vor alegeri anticipate înainte de 1 septembrie pentru a nu se aplica legea pensiilor.

„Cred că trebuie să se încheie luna de miere a Guvernului Orban. Şi-au trecut bugetul. Au majoritate aşa cum şi-au format-o, însă trebuie să se ia rapid măsuri în educaţie, sănătate, siguranţa pe drumurile publice. Trebuie să înceteze luna de miere. Au toată puterea. Cine te mai opreşte acum”, a întrebat retoric Ponta.

„Am fost indignat pe subiectul de azi cu tânărul ars. A plecat Guvernul Ponta, a venit Voiculescu şi Cioloş şi au avut un ars pe care l-au mutat în Bulgaria şi a murit”, a punctat fostul ministru.

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că anticipatele se leagă de 1 septembrie. „De ce vor să facă anticipatele înainte de 1 septembrie? Pentru a nu se aplica legea pensiilor”.

Liderul social democraţilor Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune o moțiune de cenzură în următoarea sesiune parlamentară împotriva Guvernului PNL. Liderul interimar al PSD invocă conflictul juridic dintre Parlament și Executiv și precizează că Ludovic Orban ar trebui să își dea demisia.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.