Ploiestiul, invadat de PLOSNITE de grau

Plosnitele de grau au invadat Ploiestiul si pare ca administratia locala asteapta venirea iernii pentru ca insectele urat mirositoare sa dispara de la sine. Tot mai multi cititori ne-au reclamat faptul ca plosnitele au ajuns sa le intre in par, pe strada, sau ca le-au invadat casele.

“Eu asa ceva nu am mai vazut in toata viata mea. De vreo 2 ani e invazie de plosnite din astea urat mirositoare, care ne intra in ochi pe strada. Azi mi s-a prins una in par! Zilele trecute aveam vreo 3 pe mine, dupa ce am venit din parc cu copilul. E oribil!!!”, ne-a scris o cititoare.

Alt ploiestean spune ca plasele de tantari de la geamuri sunt pline de insectele enervante:

“Noroc ca am plase la geamuri, ca sunt full de plosnite! Chiar si asa unele ajung in casa si nu le vedem decat daca incep sa zboare si sa faca zgomotul acela. Dezinsectia s-a facut si cu solutie sau doar cu apa?”, se intreaba cititorul nostru.

E drept ca socitetatea care se ocupa cu serviciile de dezinsectie in Ploiesti a realizat schema DDD conform normelor, insa rezultatele nu se vad, cel putin in privinta acestor insecte. Sunt voci care sustin ca solutiile folosite impotriva tantarilor si altor insecte nu ar avea efect daunator in cazul plosnitelor, insa chiar si asa, avem speranta ca nu ni se impune convietuirea cu acestea si ca se vor gasi solutii.

Asteptam un raspuns din partea Primariei Ploiesti si a CORAL Impex SRL cu privire la reclamatiile cetatenilor, in care sa ni se spuna ce masuri s-au luat impotriva plosnitelor si de ce, in ultimii 2-3 ani, acestea au invadat orasul.

Related posts

Leave a Comment

thirteen − 5 =