Ploieştiul ar putea primi fonduri de la ANAF. Pe ce vrea primarul sa-i cheltuiasca

Ploieştiul ar putea primi fonduri de la ANAF din vestitele cote IVG pentru echilibrarea bugetelor. Primarul Adrian Dobre a declarat că pe data de 10 decembrie ar trebui alocaţi aceşti bani, dar în acest moment nimeni din administraţia locală nu ştie despre ce sumă este vorba.

Fondurile acestea sunt necesare pentru echilibrarea deficitului, plata serviciilor şi utilităţilor.

„Noi până pe data de 10 decembrie trebuie să primim de la Direcţia Regională a Finanţelor Publice cota aferentă lunii şi bineînţeles vom avea o rectificare bugetară. Deja am astabilit să vedem ce economii sunt făcute pe chletuielile care erau prevăzute în buget , bunuri, servicii, salarii chiar şi investiţii din partea instituţiilor din subordine. Această analiză trebuie finalizată până pe data de 10 decembrie pentru a avea o şedinţă de consiliu în care vom face o rectificare bugetară.

Din neferirice această situaţie este la nivel naţional. Noi am depăşit deja cotele care ne-au fost atribuite cu ceva timp în urmă.  Din cauza aceasta nu putem începe să schiţăm bugetul de anul viitor. Nu ştim în prezent ce cote vom primi. Vorbim ca şi cuantum.

Trebuie întâi să ne acoperim cheltuielile de funcţionare, serviciile de utilitate publică, transport, salubritate, deszăpezire .

Suntem la final de an şi nu mai putem antama alte investiţii în momentul de faţă, pentru că nu mai este timpul necesar pentru a le putea finaliza şi a putea cheltui banii respectivi“, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Related posts

Leave a Comment

seven + 20 =