Ploieşti-Întâlnire despre prevenirea cancerului de sân și de col- vezi când şi unde va avea loc

Centrul FILIA organizează o întâlnire dedicată femeilor, în care acestea vor primi informații și recomandări pentru cele mai răspândite tipuri de cancer printre femeile din România – cancerul mamar și cervical. Discuția va fi susținută de Elena Jugănaru– studentă în anul IV la Facultatea de Medicină din București și membră a Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB), în cadrul departamentului SCORA, unde este coordonatoare a proiectului ,,Cancerul la sân”. 

În urma întâlnirii, ne propunem ca participantele să își formeze o imagine clară despre cancerul de sân și de col uterin, pornind de la prevenire, până la diagnosticare, tratare și modalități de gestionare a afecțiunii.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac online: https://goo.gl/forms/mLqlYWGvJcou3A6Q2 sau la numerele de telefon: 0213138024 / 0753023182.

Eveniment organizat în parteneriat cu Asociatia VALEX, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova și Prefectura Prahova

Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

sursa:facebook

Related posts

Leave a Comment

three × 2 =