Ploieșteni de care suntem mândri!! Trupa Urban Army aduce cel mai dorit trofeu de studenți din lumea dansului la Ploiesti

Ploieștenii sunt talentați și o știe toată țara. Trupa URBAN ARMY a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, compusă din niște copii mai puțin promovați, poate, decât ar trebui, a adus acasă un trofeu pe care și-l doresc mulți din lumea dansului. Îi felicităm și le urăm să aducă la Ploiești cât mai multe trofee!!!!

Redăm mai jos comunicatul Casei de Cultură a Studenților Ploiești:

TROFEUL celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Național de Dans „SIBIU DANS FESTIVAL” a ajuns în sfârșit la Ploiești!

Suntem deosebit de onorați că momentele artistice prezentate de formația „URBAN ARMY” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești au fost apreciate de juriul profesionist și de public.

Zecile de ore de muncă, pasiunea, dăruirea și talentul tinerilor dansatori au fost încununate de succes! Felicitări, dragii noștri, pentru cel de-al treilea trofeu obținut consecutiv în acest an prin participarea la festivaluri naționale de dans! Suntem tare mândri de voi și vă dorim să aveți realizări pe măsura talentului vostru!
Mulțumim întregii echipe a Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, în special doamnei directoare Liliana Popescu și domnului coregraf Hugo Wolff, pentru invitație și calda ospitalitate cu care ne-au primit și le adresăm felicitări pentru organizarea impecabilă a unui eveniment de excepție! Dragii noștri prieteni, vă asigurăm că vom reveni întotdeauna cu mult drag la Sibiu!

Related posts

Leave a Comment

2 × 4 =