Parc de agrement inaugurat la Colceag

Duminică, 19 mai, primarul comunei Colceag, Enache Marin a inaugurat la Inotești primul parc de agrement din comuna Colceag destinat atât adulților cât și copiilor.

Enache Marin a declarat în exclusivitate pentru Max-Media că parcul a fost realizat în cinstea Centenarului Marii Uniri, lucrările de construire începând încă din luna mai a anului trecut.

Realizat pe o suprafață de 2000 mp, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, cu 5 aparate de joacă, o cabană de 60mp, în care vor fi amenajate un grup sanitar și camera de monitorizare a sistemului de supraveghere, precum și un spațiu amenajat pentru avtivități recreative pentru adulți.

Edilul spune că odată cu finalizarea lucrărilor la extinderea rețelei de apă și canalizare, parcul va fi dotat cu cișmea de apă, luându-se în calcul implementarea unui sistem de irigație.

,,Pe 19 Mai in satul Inotesti, am intalnit copii, parinti si bunici bucurosi ca a fost inaugurat un parc in satul lor. Bucuria de pe fata copiilor a umbrit toate comentariile rautacioase facute de anumite persoane in momentul in care Primarul Comunei a facut anuntul de inaugurare a parcului. Multumim celor care au fost alaturi de noi!” a scris Enache Marin pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

12 − eleven =