Parada de la Ploiești s-a ținut după ora de vară! Primarul dă vina pe armată!

Ploieştenii au ratat parada militară de 1 Decembrie pentru că organizatorii au devansat ora manifestării, fără să anunţe.

Primăria spune că MApN a organizat parada şi că autorităţile locale doar au anunţat ora aşa cum le fusese comunicată.

Ploieştenii care au mers, sâmbătă, să asiste la parada militară care fusese programată pentru ora 13:00 au constatat că au ratat evenimentul, pentru că organizatorii au devansat ora, fără să anunţe acest lucru. Primarul oraşului spune că decizia de a organiza parada înaintea orei stabilite aparţine Ministerului Apărării şi că primăria doar a comunicat ora, informează news.ro.

Manifestările organizate de 1 Decembrie la Ploieşti au provocat nemulţumirea a sute de oameni care au ratat parada militară, după ce aceasta a fost devansată fără ca autorităţile să anunţe acest lucru.

Concret, deşi în programul anunţat de Primăria Ploieşti pe site-ul instituţiei se anunţase că parada militară va avea loc de la ora 13:00, evenimentul a început cu câteva zeci de minute înaintea orei anuţate, astfel încât atunci când oamenii au început să se strângă în zona unde ar fi trebuit să aibă loc parada totul se terminase.

Related posts

Leave a Comment

nineteen + 17 =