Pantofi pictati cu povesti – colectia Lyria pentru femeia urbana, sofisticata

Lyria, singurul brand premium de genti pictate, extinde linia de produse cu o colectie speciala de pantofi. Creati pentru femeia urbana, activa, care are nevoie de o incaltaminte care sa ii fie alaturi pe parcursul unei zile intregi, dar in acelasi timp sa-i evidentieze stilul, pantofii Lyria spun povesti pictate inedite. Acestea sunt inspirate atat de ideea de fine living, cat si de stilul autentic romanesc, prin colectia – capsula dedicata Centenarului si intitulata sugestiv RomanIA100.

Finalul acestei veri aduce o colectie inspirata din zumzetul urban, sofisticat si misterios, unde culorile evoca bucurie, exuberanta, dragoste. Noua colectie Lyria combina principiile arhitecturale cu care designerul Armina Popeanu si-a obisnuit fanii brandului, cu culori vibrante in spirit urban. Acestora li se adauga confortul dat de tocurile groase, dar suficient de inalte incat sa puna in valoare silueta.

“Brandul Lyria a ajuns la maturitate, dupa 4 ani in care am livrat mii de povesti pictate in Romania, dar si in mai toate colturile lumii, prin urmare decizia de a extinde linia de productie cu o colectie de pantofi a venit natural. Am avut in vedere femeia care se afla de dimineata pana seara pe tocuri, asa ca isi doreste sa fie sic, dar in acelasi timp sa se simta bine. Mai departe de acestea, povestile Lyria transmit emotie, trezesc amintiri si creeaza experiente”, a declarat Armina Popeanu, designer si fondator Lyria.

Alaturi de linia de pantofi, Lyria lanseaza si o colectie-capsula de borsete unde designerul s-a jucat cu liniile geometrice si a echilibrat proportiile volumelor, avand in minte siluetele si trendurile actuale. Rezultatul: mini-genti inspirate de vibratia orasului, dar cu influente contemporane ce te duc cu gandul la calatorii misterioase.

 

“Am pastrat pentru picturile gentilor influente din best-sellerului Lyria din ultimii ani, rezervand un loc special pentru modelele inspirate de zonele istorice ale tarii. Am dorit sa marcam astfel in stil propriu Centenarul Marii Uniri cu colectia-capsula RomanIA100”, a mai precizat Armina Popeanu.

Preturile pentru colectia de pantofi variaza intre 319 lei si 479 lei, iar borsetele au preturi cuprinse intre 389 lei si 559 lei.

Suprizele Lyria nu se opresc insa aici. In curand, noile linii vor fi completate de o colectie cu adevarat inedita, in stilul exploziv al brandului.

Despre Lyria

Armina Popeanu, arhitect de profesie, a fondat brandul Lyria in urma cu 4 ani din dorinta de a transpune viziunea sa arhitecturala pe accesorii care surprind prin forma, culoare, poveste. FIecare piesa a colectiei este manufacturata cu grija, iar pictura se executa manual pentru fiecare produs in parte, cu vopseluri si lacuri speciale, care asigura o durata de viata a produsului de 3-5 ani in conditii optime. Prin urmare, fiecare piesa Lyria din colectia “Povestea ta pictata” este unicat.

 

sursa:thestylejournal

Related posts

Leave a Comment

five × 2 =