Orban se vede cu Iohannis ca să discute despre viitorul guvern. Nicolae Ciucă, prima variantă de premier propusă de PNL

9 decembrie 2020  |  11:45  |  👁 350 Vizualizari


Liderul PNL Ludovic Orban se va întâlni astazi, de la ora 14.00, cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, pentru a discuta pe tema viitorului premier al României.

Orban se vede cu Iohannis ca să discute despre viitorul guvern. Nicolae Ciucă, prima variantă de premier propusă de PNL.

Președintele PNL Ludovic Orban se vede cu președintele, la Palatul Cotroceni. Principalul subiect de discuție este propunerea de premier pe care o vor avansa liberalii. Dacă până azi se discuta despre mai multe variante, pe lista scurtă primul nume avansat de toată lumea din partid este actualul premier interimar, Nicolae Ciucă. Întâlnirea dintre Orban și Iohannis va avea loc înaintea ședinței Biroului Politic Național (BPN) al PNL, unde liderii liberali urmează să valideze propunerea de prim-ministru. Întâlnirea dintre premier și președinte vine înainte ca acesta din urmă să convoace consultările cu partidele pentru a nominaliza un prim-ministru care să formeze guvernul și să adune în jurul său o majoritate. Liberalii vor un nou guvern până pe 23 decembrie.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.