Oligarhii ruși au pierdut miliarde de dolari într-o singură zi. Cum s-a scuzat Vladimir Putin în fața lor

25 februarie 2022  |  06:53  |  👁 319 Vizualizari


Vladimir Putin a avut joi o întâlnire cu mediul de afaceri rus. Întrevederea a fost pricinuită de atacul Rusiei împotriva Ucrainei. Liderul de la Kremlin a vrut în acest fel să-i liniștească pe afaceriștii ruși în fața valului de sancțiuni care o să-i lovească în mod direct. Potrivit Bloomberg, în prima zi a atacului Rusiei asupra Ucrainei, oamenii de afaceri ruși au pierdut aproximativ 39 de miliarde de dolari.

„Acesta este cel mai important lucru de clarificat: ceea ce se întâmplă este o măsură necesară”, a subliniat liderul rus. „Ei bine, pur și simplu nu au lăsat nicio șansă să facă altfel”, relatează TASS.

Putin a explicat că astfel de riscuri de securitate au fost create pentru Rusia la care a fost imposibil să răspundă prin alte mijloace. „Toate încercările – zero. Zero. Sincer vorbind, să fiu sincer, sunt chiar surprins. Ei bine, nu s-au mișcat nici un milimetru pe o singură problemă”, a declarat președintele Federației Ruse.

El a reiterat că operațiunea este o măsură necesară. „Pentru că ar putea crea astfel de riscuri pentru noi, ceea ce este în general de neînțeles modul în care țara ar continua să existe”, a explicat el.

sursa: stiripesurse.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.