Oficiul poștal nr.3 din Câmpina a fost transformat în cafenea 5 to go

5 mai 2021  |  12:21  |  👁 132 Vizualizari


“Reorganizarea” Companiei Poșta Română pare să fi ajuns, inevitabil, în stadiul desființării unor oficii poștale și a vânzării spațiilor în care, în ultimii zeci de ani, oamenii erau obișnuiți să meargă pentru a expedia o scrisoare, o felicitare, un colet ori pur și simplu pentru a-și încasa pensiile, alocațiile pentru copii ori alte venituri primite în special de la stat.

În această situația se află și Oficiul Poștal nr. 3 din Câmpina, situat pe bulevardul Carol I, în proximitatea stației OMV Petrom. Acesta a fost desființat, iar spațiul vândut unui investitor local, care la rându-i l-a închiriat unei francize de cafenea.

În anul de grație 2021, Câmpina rămâne cu un singur oficiu poștal din două și anume cel situat în strada Griviței, a cărui soartă nu e foarte sigură, dat fiind faptul că Poșta Română este o companie aflată în pragul falimentului. La nivelul întregii țări, Poșta Română oferă spre închiriere peste 400 de spații, atât în zonele urbane, cât și în cele rurale, trei dintre ele aflându-se în județul Prahova, în comunele Blejoi, Provița de Sus și Apostolache.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.