Oferta PNL pentru primarii din Prahova: “Sa ne bagam singuri la puscarie”/ Episodul 3 – Eugen David, Floresti

Asa cum am promis, continuam serialul despre manevrele politice caracterizate de ipocrizie si oportunism din partea PNL, principalul adversar al PSD-ului la alegerile europarlamentare.

Liberalii “autentici”, sustinatori ai capitalismului si antreprenoriatului, dar abonati la bani publici, s-au vazut prinsi intr-o hora in care nu stiu cum e mai bine sa danseze, tinand cont ca in stanga pandeste lupul, iar in dreapta abia-si asteapta prada hiena flamanda. Ne referim aici la ce se va intampla dupa alegeri.

Astazi, PNL-ul are o oferta “de nerefuzat” pentru propriii primari: castigam alegerile si ne bagam singuri la puscarie. Cine n-ar vrea?

In episoadele anterioare am vorbit despre cazul Horia Tiseanu (Campina) si cazul Vlad Oprea (Sinaia) , iar astazi vom continua cu alt primar trecut prin malaxorul DNA Ploiesti si care, asemenea celor doi anterior mentionati, a simtit pe pielea lui cam cat de buni sunt procurorii “de dreapta”, anti-pesedisti si corecti pana in maduva oaselor:

Eugen David, primarul din Floresti

La inceputul anului 2016, Eugen Eduard David, primarul comunei Floreşti, a fost trimis în judecată de procurorii Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti pentru 9 infracţiuni de conflict de interese.

Cosmarul lui David a continuat pana in 2018, cand, in baza acuzatiilor din dosarul lucrat de “Portocala”, primarul a primit inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, fiind acuzat ca a emis dispoziţii de plată prin care rude ale acestuia au obţinut în mod direct foloase materiale.

În plus, viața familiei și apropiaților primarului Eugen David, asemenea celorlalti doi edili trecuti prin camera de la DNA Ploiesti, s-a transformat într-un calvar. Sotia sa, Simona David, director al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică a Persoanelor Adulte cu Handicap din localitatea prahoveană Călineşti, a fost la randul ei inculpată pentru abuz în serviciu având ca rezultat obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit, în dosarul deputatului Mircea Roşca.

In aceste conditii, PNL Prahova, acest mare luptator impotriva coruptiei si a “ciumei rosii”, pare ca vrea sa-l condamne la inchisoare pe unul dintre cei mai mari si importanti primari liberali ai judetului, prin castigarea alegerilor si reinstituirea regimului de trista amintire, in care Prahova era condusa de Onea, Portocala si gasca, iar “Haules”, “arestul de la Campina” si “paradeala” erau expresii care tineau loc de lege in judet.

Ramaneti pe Ph-online.ro, urmeaza episodul 4, in care vom prezenta cazul primarului din Urlati.

Related posts

Leave a Comment

9 + 20 =