O tanara din Ploiesti, care traieste singura de la 15 ani, a impresionat la “Chefi la cutite”

9 martie 2021  |  09:06  |  👁 499 Vizualizari


O tanara din Ploiesti, care traieste singura de la 15 ani, a impresionat la “Chefi la cutite”. Elena Matei a primit elogiile celor trei jurați.

Tânăra de 22 de ani este studentă la Universitatea Politehnică din București, dar lucrează ca bucătar la un club din Ploiești.

A învățat să gătească de la 11 ani, deoarece mama sa plecase la muncă în afara țării și era crescută de tată.

Eu fac mâncarea după cum îmi place mie. Dacă mie nu îmi place, nu dau să mănânce nimănui. Lucrez ca și bucătar la un restaurant din Ploiești. Este un concept mai diferit. […] M-am apucat de gătit când aveam vreo 11 ani. De ce? Stăteam doar cu tatăl meu, mama fiind plecată, și mâncam  ce credeți că mâncam? – cartofi prăjiți, piure, friptură  și cam atât. La un moment dat am spus: Bă, mie îmi e poftă de o ciorbă! ” – a mărturisit concurenta.

Elena Matei a pregătit pentru emisiunea de la Antena 1 un preparat dulce, respectiv o prăjitură pe baza unei rețete de choux a la crème.

Deși nu i-a venit să creadă, tânăra a obținut cele trei cuțite și felicitările chefilor Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, care au rămas impresionați nu doar de ce le-a fost oferit, dar și de atitudinea Elenei în fața necazurilor vieții.

Tatăl ei a murit în urmă cu 7 ani, într-un accident de motocicletă, și cam din aceeași perioadă se întreține singură, deși o mai ajută și bunica.

Vezi cum s-a terminat totul aici: VIDEO

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.