O angajată de la penitenciarul mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop. Și-a dat demisia, iar acum regretă

31 august 2022  |  06:21  |  👁 224 Vizualizari


O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop. Din fragoste, oamenii fac multe sacrificii. Este și cazul domnișoarei care a decis să lase totul pentru iubire. Mai exact, aceasta și-a dat demisia, fără să se mai gândească la viitor. Doar că… finalul poveștii sale nu a fost unul fericit.

Tânăra, care este ofiţer în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi lucra în Penitenciarul Mărgineni, şi-a dat demisia în data de 22 august. Dragostea pentru interlopul din Bucureşti, lider al unei grupări periculoase a fost mult mai puternică.

Deţinutul este Marian Bejan, liderul unei grupări de interlopi din Bucureşti. Acesta a fost implicat în tentativa de omor de anul trecut, atunci când un alt interlop, cunoscut ca Bebino, a fost atacat cu săbiile de mai mulţi indivizi şi tăiat de Cezar Petcu, cunoscut în lumea interlopă drept Joe.

Bărbatul a fost liberat din arest preventiv pe 13 august, însă este în continuare cercetat într-un dosar instrmentat de procurorii DIICOT pentru tentativă de omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, şantaj şi evaziune fiscală.

„Proxenet, dealer de droguri și lider al unui grup organizat, deținutul C.M. BEJAN s-a liberat în data de 13.08.2022 din Penitenciarul Mărgineni, iar ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia la câteva zile după liberarea interlopului (22.08.2022)”.

Idila n-a mers în realitate. Tânăra își vrea înapoi locul de muncă

Potrivit Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) la scurt timp după cei doi și-au putut trăi relația fără rețineri, în libertate, lanțul de iubire s-a rupt:  „La câteva zile după ce deținutul C.M. BEJAN a fost liberat din arest preventiv, ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia pentru a continua relația de amor cu fostul deținut, însă în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar“.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.