Nominalizările PSD pentru Dezvoltare și Transporturi

Daniel Suciu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, şi Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, sunt cele două nume pe care premierul Viorica Dăncilă le va înainta spre aprobare astăzi preşedintelui Klaus Iohannis.

,,Am hotărât ca la ministerul Transporturilor să meargă Răzvan Cuc, care a mai ocupat această funcţie şi are experienţă necesară pentru a prelua acest minister. Iar la Ministerul Devoltării Regionale şi ca vicepremier, Daniel Suciu. 

Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadrul CEx, care, cred eu, trebuie acceptate de Klaus Iohannis.”, a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

Prim-ministrul i-a cerut din nou lui Klaus Iohannis să dea dovadă de responsabilitate și să înțeleagă că el este cel care ține în loc România de atâta timp.

„Voi trimite nominalizările către Cotroceni. Îl voi şi suna pe preşedintele Iohannis şi sper să înţelegem că toţi trebuie să fim responsabili şi să fim conştienţi că oamenii aşteaptă de la noi multe lucruri pe care le-am promis şi să înţelegem faptul că deţinem Preşedinţia Consiliului UE şi avem foarte multe dosare care ţin de Minsterul Transporturilor şi Dezvoltării. Cred că dincolo de jocuri politice, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară.”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a fost votat în unanimitate pentru a ocupa portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, în timp ce împotriva nominalizării lui Răzvan Cuc la Transporturi a votat un singur social-democrat. Răzvan Cuc a mai fost ministrul al Transporturilor în Guvernul Tudose.

Related posts

Leave a Comment

17 − fifteen =