Netflix va avea o secţiune de clipuri video scurte pentru copii

10 noiembrie 2021  |  06:17  |  👁 505 Vizualizari


„Kids Clip” este găselniţa Netflix pentru creşterea timpului petrecut în cadrul platformei de cei mici.

Copiii pot reprezenta un bun motiv pentru ca părinţii să continue să plătească abonamentul Netflix, asta fiind, probabil, ideea care stă la baza celei mai noi funcţii lansate de platforma americană de streaming.

Săptămâna aceasta, Netflix va lansa o secţiune de clipuri video scurte, special selectate pentru copii, din conţinutul dedicat acestora. Compania speră că, astfel, cei mici vor descoperi mai uşor conţinut care să le placă şi la care să se uite.

Noua componentă video, spre deosebire de Fast Laughs, secţiunea cu clipuri amuzante inspirată de la TikTok, foloseşte orientarea orizontală.

 

Va exista o limită, cuprinsă între 10 şi 20 de clipuri ce pot fi vizionate într-o zi de cei mici. Conţinutul va fi actualizat, însă, zilnic, cu “decupări” din producţiile disponibile în cadrul platformei şi din cele care urmează a intra.

Netflix spune că noua facilitate va fi, la început, doar un test, activat în câteva pieţe, printre care Statele Unite, America Latină, Australia şi Irlanda. De asemenea, aceasta va fi disponibilă doar pe iPhone.

viewscnt

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.