Negulescu “Zdreanta” fabrica denunturi false impotriva judecatorului Iulian Dinu Publicat in Politica Azi, 08:50 14 ori

Asa cum am promis in episodul anterior (vezi aici), vom prezenta dovada faptului ca Negulescu a cerut denunturi impotriva unui judecator din Ploiesti, cu scopul de a obtine sentinte favorabile in dosarele lucrate de gasca lui Onea si a induce frica in randul judecatorilor prahoveni.

Una dintre victimele lui Portocala a fost judecatorul Iulian Dinu de la Tribunalul Prahova. Pentru a-l “paradi” cum se cuvine, Negulescu a folosit aceleasi metode de constrangere ca si in cazul celorlalte dosare lucrate la “haules”: denunturi false, dictate chiar de Portocala victimelor sale, in care asa-zisii martori sau denuntatori erau fortati sa minta cu privire la fapte sau intamplari in care era implicat judecatorul Dinu, care in realitate nu s-au petrecut niciodata.

Ph-online.ro prezinta un prim fragment legat de modul in care Negulescu a vrut sa anihileze judecatorii din Prahova, cu unicul scop de a-i tine sub teroarea dosarelor penale si a-si demonstra superioritatea in fata acestora. Cei care nu se conformau, urmau sa “pice pe mana lui Zdreanta”, iar Negulescu s-a asigurat de reusita planului prin “exemple” concrete, cum a fost cel al judecatorului Dinu Iulian:

“L-am crezut si am incercat sa adun probe compromitatoare despre domnul Doana. Dupa 4 luni de investigatii proprii, nu am gasit nimic si nu am depus niciun denunt. Tot Negulescu mi-a spus sa depun un denunt impotriva judecatorului Dinu (nu-l cunosteam la acea vreme, nu am avut ce sa scriu) dar in schimb mi-a spus dumnealui ca imi va spune el ce sa scriu si sa cred ca e foarte bun prieten cu Saghel, ca merg la petreceri, ca acolo s-a pus la cale arestarea mea. Am refuzat sa depun denunt deoarece nu mi s-a parut atat de serios nici ca fapte descrise de negulescu pe care eu ar fi trebuit sa le denunt si nici ca implicare a acestui judecator in arestarea mea. 

Tot Negulescu mi-a spus ca in CD-ul 10 de la DIICOT este o interceptare a unei convoriri telefonice intre mine si procurorul Muscalu”, se arata in declaratia data de victima lui Negulescu.

(Ramaneti aproape! Maine vom publica o noua dovada referitoare tot la cum a vrut sa-l “lucreze” Negulescu pe judecatorul Dinu Iulian!)

Related posts

Leave a Comment

4 × two =