Negulescu “Portocala”, cercetat in 12 dosare penale la PICCJ!

 In urma solicitarii ziarului Incisiv de Prahova, Parchetul de pe Langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a comunicat faptul ca procurorul Negulescu Mircea este cercetat in 12 dosare penale deschise pe numele sau.

Fostul procuror de la UNITATEA HAULES DNA PLOIESTI a devenit, astfel, “campion penal”, urmat aproape de fostul sau sef de “fetisuri”, Onea Lucian – seful aceleiasi unitati.

Iata raspunsul PICCJ referitor la situatia lui Mircea Negulescu:

“Ca urmare a cererii dumneavoastră adresată prin e-mail instituţiei noastre şi înregistrată la Biroul de informare şi relaţii publice sub numărul de mai sus, vă comunicăm că în cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt în lucru 12 dosare penale cu privire la persoana la care faceţi referire.

Menționăm că, în conformitate cu prevederile art. 12 lit. e şi f din Legea nr. 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public, precum şi cu dispoziţiile art. 25 alin. 1 din Ghidul privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi mass-media, alte informații nu vă pot fi furnizate în acest moment.”

Related posts

Leave a Comment

4 × four =