Miss Filipine, Catriona Gray este încoronată Miss Univers 2018

Există o noua Miss Univers în oraș!

Miss Filipine, Catriona Gray a fost încoronată câștigătoarea concursului Miss Univers 2018, care a avut loc duminică în Bangkok, Thailanda. Miss Africa de Sud, Tamaryn Green a fost prima la runner-up iar Miss Venezuela Sthefany Gutiérrez a fost a doua.

Steve Harvey și Ashley Graham au găzduit seara și s-au alăturat pe scenă impreuna cu o interpretare specială a lui Ne-Yo. Harvey s-a întors ca MC al serii încă o dată, în ciuda faimoasei sale gafe de câțiva ani în urmă, după ce a anunțat accidental câștigătoarea  greșita la concursul Miss Univers din 2015. Graham a găzduit show-ul și anul trecut.

Femeile din întreaga lume care se luptă pentru diadema râvnita au participat la o serie de evenimente, inclusiv o prezentare de costume de baie și de seara.

Lui Graham i s-au alăturat personalitățile de televiziune Carson Kressley și Lu Sierra, în timp ce acestea au oferit un comentariu actualizat în cursul serii.

Harvey a anunțat în discursul său de deschidere că,  pentru prima dată,  a existat un comitet de selectare a tuturor femeilor pentru concursul din acest an. Comitetul este compus din designerul de modă Mo’nique Lhuillier,  Miss Universe1988,  Bui Simon,  Miss Univers 1992,  Michelle McLean, co-fondatoarea Mariei Femeii,  Janaye Ingram, fondatoarea SWAAY Media,  Iman Oubou, directoarea CulturIntel,  Lili Gil Valetta și arhitecta Richelle Singson-Michael.

Demi-Leigh Nel-Peters din Africa de Sud a luat acasă coroana în 2017 și a fost acolo pentru a prezenta lui Gray coroana iconică. Ea a vorbit cu E! Știri în noiembrie 2017 despre motivul pentru care aceste tipuri de evenimente și spectacole sunt speciale. Ea a spus: “Poți fi frumoasă și poți fi inteligenta și poți face o diferență semnificativă în comunitatea ta, în țara ta, în lumea ta”.

De atunci a fost legată de fostul jucător NFL și actualul jucător MLB Tim Tebow.

Felicitări pentru Miss Filipine!

sursa:eonline

Related posts

Leave a Comment

4 × four =