Miron Mitrea explică ce rol joacă în echipa Vioricăi Dăncilă: Eu am încredere că poate câștiga alegerile

18 septembrie 2019  |  09:48  |  👁 310 Vizualizari


Fostul ministru, deputat și coordonator de campanii electorale la PSD, Miron Mitrea, a revenit în zona politică, în calitate de consultant al Vioricăi Dăncilă, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Mitrea ne-a explicat că el este consultant benevol, iar rolul său va fi strict unul legat de campania electorală, fiind rugat de mai mulți foști colegi din PSD să ajute cu experiența acumulată în decursul altor campanii electorale.

”Nu cred că am luat decizia să revin în politică efectiv și nu știu dacă o voi lua. În această campanie sunt un consultant benevol pentru doamna Dăncilă și echipa din jurul dumneaei, pe teme care țin de campania electorală.

Mai mulți colegi m-au rugat, dat fiind că este o campanie mai dificilă, să ajut cu sfaturi, dată fiind experiența mea. Evident că am discutat și cu doamna Dăncilă, ea fiind candidatul.

Doamna Dăncilă este un candidat foarte, foarte motivat și este cel mai onest candidat dintre toți. Eu nu doar că am încredere că va ajunge în turul II, cred că doamna Dăncilă are capacitatea de a câștiga aceste alegeri prezidențiale.”, a declarat Miron Mitrea, pentru STIRIPESURSE.RO.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.