Ministrul Transporturilor anunță finalizarea unui lot de autostradă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, joi, șantierele de pe autostrada Lugoj-Deva, unde s-a declarat mulțumit de ritmul lucrărilor pe lotul 4.
„Prima oprire am făcut-o la lotul 4, unde știți foarte bine că avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum. Condițiile meteo au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. L-am felicitat pe constructor pentru modul în care a realizat o lucrare de un asemenea grad de complexitate și de anvergură”, a scris Răzvan Cuc pe pagina lui de Facebook, după vizita pe șantier.
Ministrul a precizat că a primit asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi terminate până la sfârșitul lunii iulie.
„Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârșitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect și va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, și aș vrea să nu fiu interpretat greșit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînțeles că va avea o problemă”, a mai spus Răzvan Cuc.

Related posts

Leave a Comment

4 × 5 =