Ministrul Cîţu, acuzat că a desfiinţat Direcția Juridică a ministerului Finanțelor, care se judeca cu tatăl său (Documente)

8 iunie 2020  |  12:26  |  👁 1220 Vizualizari


Recent, au apărut documente incendiare prin care apare informația conform căreia ministrul Florin Cîțu a fost acuzat că ar fi desființat un departament din minister care trebuia să se judece cu părinții săi.

Potrivit documentelor, părinții ministrului Florin Cîțu se află într-un litigiu cu statul, în legătură cu retrocedarea a 50 de hectare de teren, în apropierea domeniul schiabil Transalpina. Pe 16 decembrie 2019, prin executor judecătoresc, Vasile Cîțu, tatăl ministrului, a sesizat Ministerul Finanțelor Publice (MFP), instituția la care era șef fiul. Părinții solicitau, sub amenințarea de acționa în judecată statul, o serie de acte/ informații care să ateste ”angajarea statului român în dosarul retrocedării”, precum și ca două structuri ale MFP (ANAF Vâlcea și Craiova), să transmită documentele fiului, ministrului în funcție, Florin Cîțu, nu avocaților sau reclamanților. Angajații Direcției Juridice s-ar teme acum să mai reprezinte statul în fața familiei Cîțu.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.