Ministerul Dezvoltării cumpără 20 de troleibuze pentru Ploiești

Salvarea ploieștenilor pentru a circula cu mijloace de transport în comun aduse în secolul nostru rămâne să vină de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. După lansarea procedurilor de achiziție a 20 de tramvaie și a nouă autobuze electrice, MDRAP a mai publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o altă procedură de achiziție, de această dată pentru 20 de troleibuze noi. Nouă dintre aceste vehicule destinate transportului în comun ar fi destinate traseului 202, iar restul de 11 – traseului 44.
Toate aceste pachete de mijloace de transport în comun destinate Ploieștiului fac parte din licitațiile organizate de către ministerul menționat, finanțarea achizițiilor urmând să fie asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Primul contract de furnizare ar urma să fie semnat de MDRAP pentru autobuzele electrice, în acest caz, pe 4 aprilie ar fi deschise ofertele depuse de către firmele producătoare sau importatoare de astfel de mijloace de transport în comun.

Related posts

Leave a Comment

two + ten =