MindEscape, locul unic din Ploiești unde copiii pot evada din virtualul gadget-urilor

Vacanța de vară, așteptată cu nerăbdare de elevi, coincide cu stresul părinților care se întreabă zilnic: ”cum să-i convingem să nu mai stea tot timpul pe telefon/calculator/PS 4/TV?” Astăzi vă oferim o alternativă: centrul de divertisment pentru copii și adolescenți The MindEscape Ploiești.

Situat în Ploiești, pe strada Grigore Cantacuzino nr 25 C, în apropierea parcării supraterane, The MindEscape oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber, printre care și Escape Rooms.

Amenajat sub licența MindEscape – cel mai mare centru de profil din Elveția, locația din Ploiești oferă jocuri de cea mai înaltă calitate de tip Escape Rooms, cu nivele diferite de dificultate, în decoruri speciale, de teatru, care transpun jucătorii într-o lume a misterelor.

Copiii (+10 ani), adolescenții, dar și adulții au la dispoziție trei ”evadări” având următoarele scenarii: Descifrează misterele piramidei, Pe urmele criminalului și Jaful perfect.

În cele 60 de minute pe care jucătorii le au la dispoziție, aceștia trebuie să descopere indiciile necesare pentru a ieși dintr-o piramidă, să identifice un presupus criminal și să ”spargă” o bancă.

Centrul de divertisment The MindEscape este perfect și pentru petrecerile de copii (loc de servit masa, sistem karaoke), petreceri tematice pentru adolescenți și adulți, sesiuni de team buildings, dar și pentru interviuri și teste de angajare inedite – în timpul cărora psihologi specializați vor putea evalua abilitățile și spiritul de echipă al candidaților, în timpul provocărilor oferite de Escape Rooms.

Detalii și rezervări la 0770144834 / e-mail: rezervari@themindescape.ro.

 

 

 

 

 

 

Observatorulph

Related posts

Leave a Comment

fourteen + seventeen =