Mihai Fifor, avertisment dur despre planul de guvernare al opoziţiei: Nu m-a contrazis nimeni. Winter is coming!

4 octombrie 2019  |  09:40  |  👁 43 Vizualizari


Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat noi acuze la adresa opoziţiei. Acesta spune că, dacă guvernul Dăncilă va pica, românii vor avea de suferit din punct de vedere economic.
“Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitele pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creșterilor de pensii prevăzute în lege, se șterg de pe hartă județele și 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanțe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanță, a sporurilor și bonusurilor, dar și impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor.
Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanțe, anunță și el concedieri masive la stat, dar și fabricarea de dosare pentru DNA pentru toți bugetarii, așa… ca să nu mai miște nimeni în front!
Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniți la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, polițiști, militari, IT-iști, constructori, fermieri, angajați la stat sau la privat, în mediul rural sau urban… Pregătiți-vă! Winter is coming!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.