Mesajul adresat primarilor prahoveni de catre deputatul PSD, Laura Moagher

Deputatul PSD Prahova Laura Moagher a postat pe Facebook un mesaj adresat primarilor din judet, in care atrage atentia asupra necesitatii implementarii programului WIFI 4 EU, cu ajutorul caruia tinerii vor avea acces nelimitat la internet in zonele publice.

Iata mesajul deputatului Moagher:

IN ATENTIA PRIMARILOR DIN JUDETUL PRAHOVA
Tinerii din Romania trebuie sa aiba sanse egale, fara ca mediul social, cultural, religios sau etnic sa constituie un impediment in exercitarea dreptului la informare si la perfectionare continua.

Accesul la internet este un element extrem de important pentru informarea tinerilor, iar pentru acest lucru Comisia Europeana permite accesul la posibilitatea accesarii unor granturi, in scopul instalarii de echipamente pentru furnizarea GRATUITA a internetului in spatiile publice.

WIFI4EU a fost deja lansat pe 20 martie si prevede acordarea unor vouchere cu valoare de 15000 euro pentru localitatile din mediul rural si urban mic.

In judetul Prahova, pana la acest moment, din totalul de 2 Municipii, 12 Orase si 90 de commune, doar 32 de localitati au facut primul pas infiintand contul online pe adresa : http://www.wifi4eu.eu/#/list-municipalites

Related posts

Leave a Comment

five × one =