Maine continua audierile in cazul paraditorilor de la Haules. Se anunta masuri

Vin zile negre si friguroase pentru gasca paraditorilor de la unitatea de elita Haules-DNA Ploiesti. Dupa ce astazi, intreg lotul de golani Onea-Negulescu-Savu-Deaconu-Raileanu au dat cu subsemnatul la Parchetul General, unde au fost pusi sub URMARIRE PENALA pentru fapte deosebit de grave, iata ca maine avem parte de un nou episod. 

Mai multi politisti de la DNA Ploiesti vor afla, maine, ca vor fi pusi sub urmarire penala, asemenea celor pe care i-au slujit cu sfintenie in schimbul afirmarii si, probabil, a altor recompense.

Ne reamintim ca politistii corupti de la DNA Ploiesti au intrat in vizorul ministrului de Interne, Carmen Dan, inca din luna februarie 2018, cand ministrul a cerut incetarea detasarii politistilor si anchetarea lor pentru implicarea neoportuna in dosarele facute ilegal de Onea&echipa. La acea vreme, Kovesi a refuzat solicitarea lui Carmen Dan, astfel ca astazi vinovatii asista la un scenariu mult mai negru decat daca se retrageau in februarie, la inceputul scandalului. (Detalii aici).

Bonus: dupa aceste doua zile interesante, e posibil sa asistam la cateva arestari. Pregatiti popcorn, urmeaza defilarea catuselor!

Ca sa intelegem cu totii de ce s-a intors soarta impotriva procurorilor si politistilor de la haules:

Dosarul 465/p/2013 – deschis de procurorul “Portocala” pe numele unor persoane fizice, pe care le-a acuzat de evaziune fiscala, in lipsa de probe. Dosarul a avut la baza denunturi date sub presiune si probe masluite. Se judeca la Tribunalul Prahova.

Dosarul 183/p/2013 – celebrul dosar care ii viza pe Mircea si Vlad Cosma, dar si pe angajati ai CJ Prahova. Dosarul a fost preluat de Onea si Giluela Deaconu de la Mircea Negulescu si a fost lucrat pe probe ticluite (celebrul “stick de memorie” etc). Se judeca la ICCJ.

Dosar 994/42/2015 – Deschis pe numele Andreei Cosma, lucrat de Alfred Savu sub atenta supraveghere a lui Lucian Onea. Dosarul a fost folosit de Negulescu pentru a o santaja pe Cosma si a obtine favoruri sexuale. Se judeca la ICCJ.

Dosarul Ghita-Tudose-Viorel Dosaru-Aurelian Mihăilă-Emanuel Saghel – dosar lucrat de gasca Onea-Raileanu-Negulescu, bazat pe denunturi false. Acuzatiile au fost respinse de judecatori, iar toate victimele procurorilor de la Ploiesti au fost achitate pe fond la ICCJ.

Dosar Cristinel Toader – Celebrul dosar pe care Portocala i l-a deschis lui Toader “dintr-un fetis”. Fostul sef al Politiei Locale Ploiesti a depus plangere pe numele lui Negulescu pe care l-a acuzat de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat. Se judeca la Tribunalul Prahova.

Dosar 218/p/2014 – Dosarul HidroPrahova, lucrat de Onea si Giluela Deaconu, in care s-au atasat probe false precum tabelul cu alegatori din Republica Moldova. Netrimis in judecata.

Dosar 4564/105/2017 – deschis pe numele lui Vlad Cosma pentru evaziune fiscala. Dosar deschis de Negulescu, bazat pe probe ticluite, se judeca la Tribunalul Prahova.

Dosar 47338/3/2016 – Cerasela Raileanu a lucrat, alaturi de Onea, dosarul Anei Maria Patru, existand indicii ca procurorii au atribuit indentitati fictive unor persoane care aveau si o alta calitate in cauza. Sectia penala a Tribunalului Bucuresti i-a obligat pe procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la unitatea de elita DNA Ploiesti sa desecretizeze lista martorilor cu identitate protejata folositi in dosarul Anei Maria Patru.

Netrimise in judecata sunt si dosarele:

Dosarul tigailor deschis pe numele lui Daniel Savu si Sebastian Ghita – dosar prezentat si in spatiul public, unde exista inregistrari audio in care 5 martori protejati erau pusi sa minta simultan in biroul lui Savu Alfred.

Dosarul Siveco 110/P/2016 al DNA Ploiesti care a fost preluat sub nr 249/P/2018 de catre DNA Bucuresti. Procurorii Onea si Raileanu sunt acuzati ca au constituit un grup infractional organizat folosindu-se de Irina Socol si Tiberiu Urdareanu pentru a inventa declaratii false la adresa lui Sebastian Ghita.

Dosarul Ponta-Blair-Ghita – Dosarul despre care se stie ca a fost bazat pe denunturile redactate chiar de procurorii Savu si Negulescu, existand si o inregistrare care dovedeste acest lucru.

sursa: ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

5 × 4 =