Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie pe Transfăgărășan. Unul a fost luat pe capotă

23 august 2021  |  09:45  |  👁 342 Vizualizari


Pe Transfăgărășan aglomerația i-a scos din sărite pe șoferii prinși în cozi uriașe. Unul dintre ei, care a depășit coloana de mașini, a fost oprit de altul, care a vrut să-l învețe minte.

Omul s-a urcat pe capota lui și a sărit să-l bată. Speriat, cel vizat a demarat, iar celălalt a căzut de pe mașină. Polițiștii au primit plângeri din ambele părți și au deschis un dosar penal pentru lovire și distrugere.

Scena i-a îngrozit pe turiștii care așteptau de ore întregi blocați pe Transfăgărășan. Un tânăr de 25 de ani din Buzău a depășit coloana pe contrasens moment în care un alt șofer de 44 de ani din Bihor a pornit în urmărirea lui.

„A fost ceva spontan, a venit din spate, a încercat să depășească coloana, s-a băgat între mașini și cel de Bihor i-a blocat calea cum ar veni, s-au dat jos. Voia să-l scoată din mașină să-l bată cred și a întors, a lovit și mașină și a fugit”, a spus un martor.

Ambii șoferi au depus plângeri la poliție unul împotriva celuilalt.

„A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere. Verificările continuă”, a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

„Participanții foarte mulți la trafic, din cauza asta apare și stresul, apare nervozitatea în rândul participanților la trafic, șoferii, unii dintre ei, sunt mai șmecheri decât ceilalți, fac depășiri neregulamentare pe contrasens și de aici apar și scandalurile, certurile și chiar bătăile în trafic. Problema este undeva în zona Bâlea Lac, pentru că acolo locurile de parcare sunt limitate, sunt foarte puține, toată lumea vrea să oprească la lacul Bâlea, să facă o poză cu Lacul Bâlea”, a spus Cristian Toma, salvamont în Argeș.

După anchetă, politistii vor stabili cum vor fi pedepsiți cei doi șoferi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.