MAFIA din procuratura prahoveana. Politist din Mizil, amenintat de interlopi: “Va violam copiii! Va omoram!”. Procurorii inchid ochii

Mafia din procuratura prahoveana pare ca si-a intins tentaculele pana la ultimul procuror. Dupa cazul celebrilor Portocala si Onea, apar informatii noi despre complicitatea interlopilor cu cei care ar trebui sa ii bage dupa gratii.

Un ofiter de Politie din Mizil ne-a povestit cazul sau, despre care vom comenta pe larg si in zilele ce vor urma, deoarece increngatura dintre magistrati si interlopi reprezinta un fenomen care ia amploare si ameninta intreaga societate. Nu vorbim doar despre atacurile, bataile sau pericolele la care sunt supusi politistii care le cad victima acestor dubiosi, ci vorbim despre un sistem putred care dovedeste pe zi ce trece ca cetatenii nu se mai pot baza decat pe fortele proprii.

Iata mesajul primit la redactie din partea politistului care a cazut atat victima tiganilor cat si a procurorilor complici acestora:

Sunt lucrător de poliție în cadrul Politiei Orasului Mizil si care am fost implicat în mod direct in acest caz si am primit amenințări cu moartea, împotriva familiei mele si a copiilor mei precum :,, O sa va violam copii, o sa va batem ,sa va tăiem pe față,o sa omor un polițist, amenințări timp de aproximativ o oră am fost terorizati si amenințați in fel si chip in Curtea Politiei Orasului Mizil unde am fost ținuți pe loc fara sa intervenim în forță pentru imobilizarea agresorilor până la sosirea serviciului de intervenție rapidă a IPJ Prahova.Mentionez ca am fost mai multi polițiști victime ale infracțiunii de ultraj. Faptele săvârșite au un caracter de aceste persoane au caracter repetat după ce în urmă cu o săptămână aceiasi faptuitori au fost implicati intr-un scandal asemănător la stația Peco Petrom OMV Mizil, în care ca si politist am fost scuipat la propriu de unul din personaje in timpul intervenției.Pentru restabilirea ordinii și liniștii publice a fost condus la Sediul Poliției Mizil.In cursul zilei de luni 11.08.2019 Radu Dorin a fost prezentat la Parchetul de pa lângă Judecătoria Mizil cu propunere de prezentare in fata Judecătorului acest fapt fiind respins de procurorul de caz, si i sa dat Control Judiciar doar lui Radu Dorin . Fata de cel de al doilea agresor Turcă Elvis nu sa luat nici o masura până în prezent.Persoanele sus mentionate sunt recidivisti pentru fapte cu violența,aceștia traiesc din fapte antisociale, de asemena li s-au atribuit locuinta socială in care mai nou cei doi locuiesc împreună .IN urma audierii de care poliția Judiciară ca si politist mi se cere interval de bătaie din partea unui infractor.Consider că si politist ca mi se pune in pericol grav viața si libertatea atat mie cat si familiei datorită neimplicarii sau implicării superficiale a procurorului de caz. DETIN INREGISTRAREA AUDIO VIDEO CU AMENINTARILE LA TOATE NIVELELE SAVARSITE DE ACESTI DOI INDIVIZI LA ADRESA POLITISTILOR SI A FAMILIILOR NOASTRE …..FATA DE CARE CEI IN DREPT MANIFESTA SUPERFICIALITATE IN REZOLVAREA CAZULUI.CER SPRIJIN SI SOLICIT CONTROALE PE ACESTI LUCRATORI CARE ISI BAT JOC DE NOI CEI DIN STRADA CU APLICAREA CONTROLULUI JUDICIAR FATA DE INFRACTORI, unul dintre ei neavând nici o interdicție macar.Iesim pe strada in timpul serviciului si vom fi din nou ultragiati scuipati si amenințați.

Related posts

Leave a Comment

14 − five =