Luju va publica reteaua judecatorilor lui Portocala si Onea


In curand Lumeajustitiei.ro va prezenta un nou caz scandalos marca DNA. Veti vedea cum trei judecatori au fost pur si simplu vanati ani de zile de DNA, pe inventii si facaturi ordinare.

Asa cum se practica, cei trei magistrati au fost pusi la stalpul infamiei si prezentati ca niste corupti, pentru ca in final tot dosarul construit impotriva lor sa se dovedeasca doar o mare mizerie. S-a intamplat la una dintre unitatile de elita ale parchetului anticoruptie, recunoscuta pe plan national pentru abuzurile si inscenarile comise.

* Foarte interesant cum DNA nu reuseste sa ii faca un dosar serios fostului tenismen Dinu Pescariu, cel care se intalnea cu Laura Kovesi in biroul acesteia, unde fusese trimis de generalul SRI Florian Coldea. Dupa ce a primit clasare in cauza in care vizat era fostul ministru al Educatiei Mihnea Costoiu, Dinu Pescariu a primit o veste buna de la Tribunalul Bucuresti, acolo unde a fost trimis de catre DNA dosarul “Microsoft” in care acesta este acuzat de spalare de bani si instigare la abuz in serviciu, si in care inculpat este si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu. Mai exact, TMB a dispus anularea ordonantei de punere in miscare a actiunii penale fata de Dinu Pescariu, astfel ca dosarul se va intoarce la DNA. Solutia nu este definitiva, dar este foarte probabil ca ea sa fie mentinuta si dupa contestatia pe care DNA o va face cu siguranta.

 

Related posts

Leave a Comment

12 + 5 =