Lucrări de mântuială, pe 14 străzi din Ploiești. Rețelarii vinovați au fost amendați

Lucrările la rețelele de utilități efectuate, de la începutul lunii august, pe anumite străzi din Ploiești, s-au lăsat cu amenzi pentru firmele responsabile, în urma efectuărilor derulate de compartimentul de specialitate al Poliției Locale.

Verificările derulate în perioada 30 iulie – 18 august, de Poliția Locală Ploiești, prin Serviciul Disciplină în Construcții a desfășurat, au vizat respectarea, de către agenții economici, a prevederilor legale ce reglementează executarea lucrărilor de intervenții la rețelele edilitare. “Polițiștii locali au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.000 lei, pentru neregulile depistate în executarea lucrărilor de înlocuire rețea canalizare, extindere sau modernizare rețea subterană de alimentare cu apă. Firmele sancționate nu au respectat termenele de finalizare a lucrărilor, nu au semnalizat perimetrul de desfășurare al lucrării sau au semnalizat necorespunzător lucrările executate”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Astfel de situații au fost identificate pe străzile Bahluiului, I.L. Caragiale, Pictor Iscovescu, Snagov, Nicolae Titulescu, Crazna, Tânărul Muncitor, Baraolt, Alexandru cel Bun, Elena Doamna, Vrancei, Bobâlna, Popa Farcaș și Plevnei.

Related posts

Leave a Comment

one + 15 =