Lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din Ploiești

Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, a anunțat că au demarat lucrări de investiții pe patru străzi din municipiu.

Astfel, potrivit unui comunicat emis de Primăria Ploiești, au început lucrări de investiții pe străzile Făurari și Intrarea Prundului, dar și pe străzile Verii și Vaslui.

„Lucrările sunt executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban, a precizat Primăria Ploiești, care își cere scuze pentru „disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”.

În ședința Consiliului Local Ploiești, de marți, bugetul local a fost rectificat, fiind prevăzute sumele necesare pentru o serie de lucrări de infrastructură.

Related posts

Leave a Comment

twenty + 19 =