Locuitorii din Vadu Săpat sunt invitați să dea nume străzilor din localitate

Denumirile străzilor din comuna Vadu Săpat
Primăria Vadu Săpat a reușit să intabuleze și să dea număr cadastral la majoritatea străzilor din localitate. În momentul de față mai sunt doar patru străzi care urmează să fie intabulate și să primească număr cadastral.

Pentru stabilirea denumirilor definitive pe care străzile din localitate le vor purta, locuitorii sunt invitați să consulte lista de mai jos și să vină cu propuneri.
“Noi apreciem că este o realizare foarte importantă deoarece noile reglementări privind investițiile prezente și viitoare nu mai permit să investești în îmbunătățirea infrastructurii stradate dacă străzile nu sunt intabulate. Nu se da AUTORIZAȚIE de construcție pentru balastare, asfaltare, canalizare,etc.,dacă drumul nu este intabulat. Intabularea drumurilor a fost o condiție impusă pentru a continua și realiza CANALIZAREA ce urmează să fie făcută în comuna noastră. După ce am realizat intabularea, trebuia să denumim străzile, pentru a putea transmite lista străzilor din comună către R.E.N.S.(Registrul Electronic Național al Străzilor). Astfel, oamenii care vin la noi în comună vor putea să se informeze cu ajutorul GPS-ului cum pot ajunge într-o anumită locație.Și am dat doar câteva motive legate de necesitatea intabulării străzilor. Într-un mesaj viitor voi reveni cu informații complete și despre CANALIZARE”, explică primarul comunei Vadu Săpat, Constantin Iliescu.


“Referitor la denumirea străzilor,supunem dezbaterii publice /locuitorilor din comuna noastră aceste denumiri , pentru a da posibilitatea celor care doresc să-și exprime părerea. În acest sens, avem rugămintea să luați legătura cu instituția noastră în legătură cu orice problemă pe care o considerați. Dacă identificați greșeli, vă rugăm să ni le comunicați pe adresa de email vadusapat_ph@yahoo.com sau la telefon 0730122527 –primar,0786804281 –viceprimar. Astfel vom putea corecta aceste greșeli. De asemenea, dacă locuiti pe stradă a cărei denumire propusă de noi nu vă place, puteți veni cu o altă propunere. Este important să motivați de ce nu vă place denumirea propusă de noi. Orice greșeală sau redenumire stradală, vă rugăm să o comunicați pe adresa de email vadusapat_ph@yahoo.com . Denumirile finale ale străzilor urmează să fie votate și dezbătute într-o ședinta a Consiliului Local Vadu Săpat. După ce este luată o hotărâre în acest sens, lista este înaintată către Comisia Tehnică a C.J.Prahova”, adaugă viceprimarul comunei Vadu Săpat, Adrian Tăbârcă.

Primăria Vadu Sătat așteaptă opinii, observații, propuneri pe adresa de email vadusapat_ph@yahoo.com până pe data de 15.03.2019.

După această dată, urmează să fie programată ședința de Consiliu Local în care se va vota lista definitivă cu numele străzilor din comună.

Mai multe detalii pe site-ul primăriei Vadu Săpat: https://comunavadusapat.ro/denumirile-strazilor-din-comuna-vadu-sapat/?fbclid=IwAR2X_-R2h4EVIvVJfdAlHkw0VTTuZkva2WjHmtkzgOa3wZPmJUWJ_q2gfTY

Related posts

Leave a Comment

eleven − seven =