Licitaţie pentru lucrări de modernizare de 3 milioane de euro în Mizil

2 decembrie 2022  |  09:18  |  👁 195 Vizualizari


Primăria Mizil a lansat o licitaţie, cu o estimare de până la 3 milioane de euro, pentru un proiect de modernizare a mai multor străzi şi clădiri publice.

Primăria Mizil a lansat o procedură de achiziţie pentru modernizarea unor străzi şi clădiri publice şi amenajarea unui teren de sport, care ar putea ajunge până la 3 milioane de euro. Licitaţia în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Mizil” a fost lansată zilele trecute şi este împărţită în două loturi.

3 milioane de euro pentru un proiect de modernizare în Mizil

Primul vizează modernizarea Şcolii gimnaziale „Sfântul Nicolae”, a Casei de Cultură, amenajarea Muzeului comunității mizilene şi crearea unui teren de sport în curtea Şcolii gimnaziale nr.1 din oraş, conform informaţiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Valoarea estimată pentru acest lot este de 7,1 milioane de lei fără TVA. Cel de-al doilea lot, cu o valoare estimată la peste 5,7 milioane, propune modernizarea străzilor Griviței, Tepeș Vodă, Vișinului și Zorile.

În total, valoarea estimată pentru întregul proiect este de 12,85 milioane de lei fără TVA. Cu tot cu TVA, suma se duce până la 15,3 milioane de lei, echivalentul a ceva mai bine de 3 milioane de euro.

Termenul pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 5 decembrie.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.