Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici susținuți de Biroul Permanent Național al PSD pentru portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, marţi, să-i susţină pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Mircea Drăghici pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi, respectiv, Transporturilor, au confirmat, pentru AGERPRES, surse social-democrate.

Decizia a venit după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a respins propunerile făcute anterior pentru cele două ministere Ilan Laufer – Dezvoltare Regională şi Lia Olguţa Vasilescu – Transporturi, pe motiv că sunt nepotrivite.

Şerban Nicolae a precizat că după o primă şedinţă a conducerii PSD, ca urmare a refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de a-i revoca pe actualii titulari de la Transporturi şi Dezvoltare, pentru a-i înlocui cu Lia Olguţa Vasilescu şi Ilan Laufer, propunerile rezultate sunt Vasilescu la Dezvoltare şi Mircea Drăghici la Transporturi.

Şerban Nicolae a precizat că o decizie va fi luată miercuri de Comitetul Executiv al PSD, când ar putea apărea şi alte propuneri.

Citiți și

Noii miniștri propuși de PSD în urma remanierii Guvernului Dăncilă, vor depune astăzi jurământul

Related posts

Leave a Comment

ten − 2 =