L-ați văzut pe Pinocchio? Pamflet

În șarada de acuze, PD-L-istul Florin Adrian Dobre umilește un oraș rupt în două de neputința sa gospodărească.

Certăreț și smiorcăit, primarul ø fonduri europene face ravagii în administrația publică a Ploieștiului și în loc să ia exemplul de la comunele care s-au apucat să asfalteze străzile orașului, Dobre copiază modelul colegului său de partid, Nicolae Robu care a lăsat ieri noapte Timișoara în beznă.

Să nu dezinformăm cititorii, căci măcar, edilul din Timișoara vrea descongestionarea stâlpilor electrici plini de cabluri, care, bineînțeles că și la Ploiești sunt atârnate precum pânzele de păianjen.

Dar să nu deviem de la subiect. Nu vom intra foarte mult în detaliile tehnice ale termiei de la Ploiești, pentru că presa abundă de informații pe înțelesul tuturor.

Adrian Dobre joacă rolul actorului repetent, pentru că pe unde trecea când era prefect PD-L-ist de Prahova, se închideau spitale, se tăiau salarii și se dădeau oamenii afară!

În loc să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor elementare, deși cunoștea iminenta finalizare a contractului cu Veolia, primarul a preferat să delireze pe Facebook. 

Oricine este vinovat, numai el nu, dar se pare că, oamenii pe care i-a alungat din jurul său nu pot sta nepăsători și dau mincinosul în vileag!

Chiar Bogdan Nica, fostul său consilier personal îi amintește amnezicului primar că făcea plecăciuni prietenoase în fața președintelui Consiliului Județean Prahova, asigurându-l de consens și de continuitatea contractului privind termia în Ploiești.

Nazurile lui Dobre sunt aproape de final, pentru că observăm siderați cum îl jignește constant pe Bogdan Toader ori de câte ori prinde ocazia. 

Singurul său colac se salvare a venit de la Consiliul Județean Prahova, dar Dobre menține linia PD-L-istă de partid și dincolo de rațiune, în noaptea minții sale înțeapă colacul.

1 mai muncitoresc se apropie grăbit, iar deocamdată primarul Ploieștiului este prins rău în campania electorală. La acea dată ploieștenii rămân fără apă caldă și căldură. 404 este o cifră fatidică pe care edilul de Ploiești o invocă, pentru a lăsa ploieștenii nespălați. 

Adrian Florin Dobre ≠ suvenție gigacalorie

Adrian Florin Dobre ≠ gospodărire urbană

Adrian Florin Dobre ≠ Fonduri Europene

Adrian Florin Dobre ≠ primar

Related posts

Leave a Comment

fourteen − 6 =