Jurnaliștii străini foarte încântați de județul Prahova

Autoritățile județului Prahova au fost ieri gazdele vizitei unor oaspeți străini, în cele mai reprezentative obiective, pe care Valea Prahovei le deține cu mândrie în patrimoniul său. 

Castelul Peleș, Cazinoul din Sinaia, dar și domeniul viticol de la Seciu, i-au încântat prin frumusețea și autenticitatea locurilor, pe jurnaliștii străini, acreditați pe lângă institutiile europene de la Bruxelles, aflați în România cu ocazia preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader i-a însoțit pe jurnaliști în călătoria lor de cunoaștere a județului Prahova, împreună cu miniștrii Turismului și Mediului de Afaceri, Bogdan Trif și Radu Oprea și de prefectul județului, Mădălina Lupea.

,,Prahova are cu ce se mândri! Noi știm asta, iar de acum vestea va ajunge în toate colturile Europei și ale întregii lumi!

Județul nostru a fost ieri gazda a mai bine de 40 de jurnaliști străini, acreditați pe lângă institutiile europene de la Bruxelles, aflați în România cu ocazia preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către țara noastră. 

Au rămas impresionați de Castelul Peleș, numit de ei ,,Castelul de Poveste”, și de Casino-ul de la Sinaia, locuri simbolice cu o puternică încărcătură istorică pentru țara noastră frumoasă, de bucatele noastre tradiționale, dar și de vinurile noastre, preferatul lor fiind Feteasca Neagră de Dealu Mare, doar nu degeaba este județul nostru supranumit și ,,Patria Vinurilor Roșii”.

I-am însoțit pe jurnaliști în călătoria lor de cunoaștere a județului nostru, împreună cu miniștrii Turismului și Mediului de Afaceri, Bogdan Trif și Radu Oprea și de doamna prefect Mădălina Lupea.

Mulțumim gazdelor noastre, primarii orașelor Sinaia și Boldești Scăeni, Vlad Oprea și Constantin Bucuroiu! 

Suntem convinși că oaspeții noștri s-au simțit bine la noi acasă. Îi așteptam să viziteze și alături de familii și de prieteni frumusețile Prahovei.” a scris Bogdan Toader pe pagina sa de Facebook. 

sursă foto: Bogdan Toader – Facebook

Related posts

Leave a Comment

18 + six =