Judecatorii prahoveni fac dreptate. Epoca lui “Portocala” s-a terminat!

Sunt semne din ce in ce mai clare ca justitia din Prahova incepe sa-si reintre in forma dupa o perioada lunga de abuzuri, amenintari si santaje infaptuite de o gasca de infractori pusi in functii inalte.

Dupa cum bine am aflat, magistratii din Prahova au fost abuzati de asa-zisii magistrati de la Unitatea de elita sub aproape toate formele. Unii dintre judecatori s-au trezit cu dosare deschise din razbunare, altii au fost chemati la raport sau amenintati voalat, totul pentru ca Negulescu sa se poata lauda “doamnei K” cu rezultatele obtinute in marile dosare.

Atat dosarele, cat si rezultatele, s-au dovedit a fi putrede de la radacina. Dovezile au confirmat faptul ca Onea, Negulescu si toata gasca de la Haules nu au infaptuit acte de justitie, nu au anchetat si nu au urmarit eliminarea coruptiei din Prahova, ci a celor care i-au incomodat. Fie in afacerile personale, fie in ale apropiatilor, multi dintre ei, interlopi de seama.

Astazi, doua magistrate de la Curtea de Apel Ploiesti, Eugenia Voineag si Simona Buzoianu, se alatura celorlalti judecatori si avocati ai justitiei prahovene care au ramas la datorie indiferent de presiunile puse pe umerii lor. Rand pe rand, vor iesi la iveala toate dosarele false pe care Onea sau Portocala le-au deschis din razbunare sau pentru “lichidarea” unor oameni de afaceri/politicieni si vom afla si care erau, de fapt, dorintele doamnei K.

Related posts

Leave a Comment

12 + 2 =