Irina Margareta Nistor debutează în muzica electronică. Vocea filmelor de pe vremea lui Ceaușescu, pe playlist-ul DJ-ilor!

La 61 de ani, Irina Margareta Nistor își face debutul într-un domeniu surprinzător: muzica electronică. Vocea filmelor de pe vremea lui Ceaușescu, singura traducătoare a producțiilor înregistrate pe casete video, se va face auzită mâine pe playlist-urile unor populari DJ, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat iubitorilor muzicii electonice, Exxperiment. Show-ul muzical care transformă criticul de film în cântăreață va avea loc, simultan, în toate sălile unui multiplex dintr-un mall bucureștean. Acolo va fi prezentă și vedeta micului ecran, Irina Margareta Nistor.

„La 33 ani ani de când am dublat pentru prima oară o casetă video, o să puteți trăi un experiment. Între două set-uri de DJ, să vedeți cum era când auzeați o voce peste, ceea ce vorbeau anumiți actori. Eu sper să vă amuze și, cei care ați apucat, să vă amintiți care a fost primul film pe care l-ați văzut. Sau când m-ați înjurat, căci, știți, că eu nu înjur. Iar ceilalți, sper să vă bucurați doar pentru o seară”, a transmis Irina Margareta Nistor.

 

sursa: libertatea

Related posts

Leave a Comment

seven + 17 =