Invitație la karaoke: Toată planeta cântă ”Yellow Submarine”

24 aprilie 2020  |  10:00  |  👁 372 Vizualizari


Canalul oficial The Beatles de pe platforma YouTube le-a transmis tuturor utilizatorilor invitaţia de a participa la un karaoke global pe melodiile din filmul de animaţie „Yellow Submarine”, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 16:00 GMT, informează joi EFE şi DPA.

În cadrul unei campanii care îi încurajează pe utilizatori să stea acasă (#StayHome) în timpul pandemiei, YouTube va transmite o versiune karaoke gratuită a filmului de animaţie „Yellow Submarine” din 1968, inspirat de muzica The Beatles, doar pentru o zi.

„Pentru aceia dintre voi cărora le e dor să cânte împreună, am o veste bună”, a spus Ringo Starr într-un video promoţional publicat pe Twitter.

„Conectaţi-vă… pentru o sesiune specială de cântat în cor pe filmul ‘Yellow Submarine’ pentru copii şi pentru cei care se simt copii. Pace şi dragoste”, a adăugat muzicianul.

Lansată în cinematografe în 2018 pentru a celebra împlinirea a 50 de ani ai filmului, ediţia „singalong” a „Yellow Submarine” include unele dintre cele mai iubite melodii The Beatles, precum „Eleanor Rigby”, „When I’m Sixty-Four”, „Lucy in the Sky With Diamonds”, „All You Need Is Love”, „It’s All Too Much” şi, desigur, „Yellow Submarine”.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.