Interlopii isi fac de cap in Ploiesti. Constructie ILEGALA, ridicata in Cartier Albert

Scandalul constructiilor ilegale aparute peste noapte in Ploiesti continua. De fapt, se pare ca in ultimii ani, incalcarea legii in domeniul constructiilor a devenit un obicei, iar complici sunt inclusiv persoane din administratia locala sau directori de institutii.

Va prezentam un caz revoltator: In cartierul Albert, printre case cu regim mic de inaltime, se ridica o constructie cu 5 etaje. Evident, ilegal. Terenul a fost obtinut in urma unor tranzactii dubioase, iar proprietarii, cei care sfideaza nu doar legea ci si pe vecini, sunt interlopi. Potrivit surselor noastre, vorbim despre camatari si samsari de masini, cu relatii in Primaria Ploiesti.

Disperati, locuitorii din zona au depus zeci de plangeri in care reclama faptul ca odata finalizata constructia, casele lor vor fi acoperite de umbra, iar “privelistea” va fi un zid mare de beton.

Ramaneti pe Max-Media.ro, maine vom publica un nou episod despre cum au reusit sa obtina autorizatie de constructie interlopii respectivi si cine din Primaria Ploiesti si-a luat “partea” din afacerea din Albert.

Related posts

One Thought to “Interlopii isi fac de cap in Ploiesti. Constructie ILEGALA, ridicata in Cartier Albert”

  1. […] cum spuneam in episodul anterior (Vezi aici), interlopii din Ploiesti, cu relatii in randul functionarilor din Primarie si alte institutii […]

Leave a Comment

18 − 7 =