Inedit! Concurs de desen pentru imaginea simbol a comunei Ciorani

Așa cum ne-a obișnuit, Marin Voicu, primarul comunei Ciorani nu încetează să ne surprindă. De cele mai multe ori plăcut, mai ales prin simpatia pe care și-a câștigat-o în rândul locuitorilor din comună.

Edilul dorește ca intrările și ieșirile din localitate să fie semnalizate într-un mod inedit, cu simbolurile naționale și cele marcante pentru Ciorani.

Primarul Marin Voicu a propus organizarea unui concurs de desene, din care la final, cel mai bun va fi premiat cu sa de 2000 lei, urmând să reprezinte imaginea oficială a comunei.

,,Dragii mei !

Primarul localității Ciorani organizează un concurs de schițe (desene) pentru totemuri intrare – iesire din localitate .

La concurs pot participa tineri cu varsta cuprinsa intre 17-25 ani !  Modelul de totem trebuie sa cuprindă o imagine sugestivă a localități (stema , nume, tricolor ,steag U.E)

Design-ul  declarat câștigător va fi premiat cu suma de 2000 lei,de către primarul localității ,iar modelul va fi folosit pentru construcția intrărilor -iesirilor din localitate!

Pentru relatii suplimentare va adresați la secretariatul primăriei sau la cabinetul primarului! Va multumim anticipat pentru implicare!” a scris Marin Voicu pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

seventeen − fourteen =