India a depăşit Rusia şi este a treia ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de cazuri de COVID

31 March 2020, Spain, Madrid: Medics in full protective gear attend a coronavirus patient at a temporary hospital set up at IFEMA event venue. Photo: Ricardo Rubio/Europa Press/dpa

6 iulie 2020  |  07:41  |  👁 458 Vizualizari


India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de COVID-19 şi a devenit a treia ţară din lume, după Stateșe Unite și Brazilia, în privinţa numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, arată cifrele worldmeters.info.

Cu un total de 697.836 de cazuri, India a depăşit, duminică, Rusia la numărul de infecţii cu noul coronavirus. Doar Statele Unite, cu aproape 3 milioane de cazuri, şi Brazilia, cu 1,6 milioane, au mai multe îmbolnăviri la nivel mondial.

De la izbucnirea pandemiei, în India 19.700 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce au contactat COVID-19. În ultimele 24 de ore, numărul deceselor a fost de 421, notează Mediafax.

Noile cifre vin cu o zi înainte de data la care autorităţile indiene au decis să deschidă Taj Mahal, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume, pentru vizitatori.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.