Încă o lovitură pentru PNL Prahova! Primarul din Bărcănești a trecut la PSD

17 iulie 2020  |  06:56  |  👁 787 Vizualizari


Primarul comunei Bărcănești, Valeriu Lupu va candida pentru un nou mandat, sub sigla PSD.

Anunțul a fost făcut de liderul Social-Democraților prahoveni, Bogdan Toader și vine în contextul în care, edilul a beneficiat de sprijin constant și solidaritate din partea șefului Consiliului Județean Prahova, care nu a ținut cont de colaratura politică.

,,Echipa PSD Prahova devine mai puternică!

Mă bucur că încă unul dintre oamenii competenți ai administrației locale prahovene, domnul Valeriu Lupu, primarul comunei Bărcănești, s-a alăturat echipei PSD Prahova! Este încă o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat formează echipe de încredere, apropiate de oameni și care lucrează în folosul comunităților locale!

Sunt sigur că, împreună, vom continua să modernizăm comuna Bărcănești, să dezvoltăm fiecare sat component al acesteia, așa cum am făcut și până acum, în perioada 2012-2020, când domnul Valeriu Lupu s-a aflat la conducerea administrației locale, ca viceprimar și, ulterior, ca primar.

Experiența sa administrativă este un punct forte pentru viitoarele proiecte destinate dezvoltării localității, pentru că doar un primar capabil și devotat poate să asigure bunăstare și siguranță comunității locale!

Bun venit în rândul social-democraților prahoveni, domnule Valeriu Lupu!” a spus Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.